Verwachtingen - weerbericht

18°/20°

16°/23°

3-4 Bft

15°/27°

16°/24°

16°/26°

Vooruitzichten voor donderdag tot maandag

Donderdag neemt, na een droge start, de bewolking toe vanuit het westen gevolgd door regen of buien. In het oostenn van het land is een donderslag daarbij niet uitgesloten. De maxima schommelen tussen 20 graden aan de kust en nog 27 graden in het oosten van het land. De wind is matig en aan zee soms vrij krachtig uit zuidwest tot west.

Vrijdag is het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt en licht wisselvallig met enkele buien. Het wordt frisser met maxima tussen 17 en 20 graden. Er waait een matige en aan zee vrij krachtige westelijke wind.

Zaterdag wordt het wisselvallig en vaak zwaarbewolkt met regen en felle buien, plaatselijk met onweer. Het is fris met maxima tussen 13 en 17 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit zuidwestelijke richtingen.

Zondag is het nog wisselvallig en wordt het wisselend bewolkt met enkele buien. De maxima schommelen tussen 12 en 18 graden bij een matige tot vrij krachtige noordwestenwind.

Ook maandag wisselen wolken en opklaringen elkaar af met nog een kleine kans op een bui. Maxima rond 20 graden voor het centrum van het land bij een matige wind uit west tot zuidwest.