Verwachtingen - weerbericht

4°/8°

1°/8°

3-4 Bft

0°/8°

-3°/3°

-1°/6°

Vooruitzichten voor zondag tot donderdag

Zondagochtend is er veel bewolking in het oosten van het land met nog regen en op het reliëf ijzel en sneeuw. Elders is het al droog met snel brede opklaringen.
De neerslagzone trekt snel weg naar Duitsland en de opklaringen verspreiden zich geleidelijk over heel het land. Ze blijven wel afwisselen met wolkenvelden, waaruit lokaal nog een regenbui kan vallen.
De maxima liggen tussen 3 en 8 graden. De wind waait matig uit zuid tot zuidwest.

Maandag begint met regen, maar daarna wordt het overwegend droog met opklaringen en zwaarbewolkte perioden. De maxima liggen rond 8-9 graden. De wind waait meestal matig uit zuidwest.

Dinsdag is het droog met vooral veel hoge bewolking. 's Nachts gaat het regenen. De maxima liggen rond 8-9 graden. De wind waait meestal matig tot soms vrij krachtig uit zuid tot zuidoost.

Woensdag trekt een regenzone over ons land. Het kwik stijgt tot rond 9 graden bij een matige wind uit de zuidelijke sector.

Donderdag zou het meestal bewolkt zijn met soms buien of wat regen. De maxima liggen rond 7 graden. De wind zou zwak of matig waaien uit zuid tot zuidwest.